Hei,

tuon uudistusmielisyyttä ja positiivisuutta politiikkaan.

Uudistusmielisyydellä tarkoitan todellisen demokratian lisääntymistä. Puoluepoliittisista lähtökohdista tapahtuva valta- ja sanelupolitiikka on jo saavuttanut kyllästymispisteensä.

Positiivinen politiikka on myönteistä asioihin keskittyvää ja yhteistyöhön perustuvaa rakentavaa toimintaa. Politiikan tavoitteena tulee olla Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin lisääminen.

Olen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Ammatissani olen erikoistunut suomen kielen opettamiseen. Opiskelin filosofian maisteriksi Turun yliopistossa pääaineena suomen kieli. Olen opiskellut myös mm. psykologiaa ja oikeustiedettä. Minulla on myös rehtorin pätevyys.Sydänasioitani ovat koulutus, työllisyys ja puhdas luonto.


Olen ollut kunnallispolitiikassa mukana. Olin kaupunginvaltuutettu, opetuslautakunnan jäsen, Vantaan Markkinointi Oy:n jäsen ja ruotsinkielisen aluejaoston jäsen vuosien 2013 - 2017 aikana.


Mielestäni henkilö ei voi olla samanaikaisesti sekä kunnallispolitiikassa että valtiollisessa politiikassa. Tilanne aiheuttaa ristiriitoja eikä aikakaan riitä monen luottamustehtävän hoitamiseen. On keskityttävä jompaankumpaan.


Kunnallispolitiikan jälkeen pidin sapattivuoden politiikasta. Tällöin julkaisin Vesi-nimisen runokokoelman, joka oli ollut työstön alla monia vuosia.


Minulle on kerrottu, että olen vahva ja sitkeä, oikeudentajuinen ja –mukainen. Ihminen, jolla on laaja tietämys ja kokemus. Kaikki nämä ominaisuudet ovat hyviä kansanedustajan tehtävässä.


Tärkeintä on kuitenkin se, että minulla on tavoitteet politiikan uudistamisesta ja positiivisesta yhteistyöhön perustuvasta Suomen asioiden hoitamisesta suuntana hyvinvoiva Suomi ja hyvinvoivat suomalaiset.

Jos koet tavoitteeni arvokkaiksi, olen mielelläni Sinun ehdokkaasi.


Uutiset

Kiitos! (20.04.2019)
Kiitos teille kaikille, jotka äänestitte minua eduskuntavaaleissa!Luotitte minuun vaaligallupeista huolimatta! Äänimäärä ei riittänyt valituksi tulemiseen.  Myös..

Vaaliesitteet jakoon! (11.04.2019)
Tilasin 20 000 vaaliesitettä. Jaan itse esitteet. En siis käytä mitään jakelufirmaa. Vaalibudjettini on noin 1.500 - 2.000 euroa. Se on todella pieni verrattuna..

Maalaismarkkinat Leppävaarassa Espoossa (06.04.2019)
Espoon Leppävaaran maalaismarkinnoilla paistoi keväinen aurinko ja ihmisiä oli paljon liikkeellä.  Muutosta on ilmassa - ei pelkästään vuodenajan vaihtumiseen..

Koulutusleikkauksista koulutusinvestointeihin (02.04.2019)
Tiesitkö, että koulutuksesta on leikattu yli 2 miljardia euroa vuosina 2012 - 2019?  Näiden suorien leikkausten lisäksi on toimeenpantu uudistuksia ilman riittäviä..

Ylen vaalitentti (01.04.2019)
Sinisten eli Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja Sampo Terho vaalitentissä Ylellä. Olin mukana liveyleisössä, kuten niin moni muukin Sinisten kansanedustajaehdokas..

VOAY:n tilaisuus, opettajien puheenvuoro (29.03.2019)
Osallistuin Vantaan opettajien ammattiyhdistyksen järjestämään vaalitilaisuuteen Vantaalla. Opettajien ammattijärjestöllä on näissä eduskuntavaaleissa oma ohjelma..

Ajankohtaiset koulutuksen teemat (27.03.2019)
Koulutukseen liittyviä teemojani ovat  - lisää rahoitusta kasvatukseen, koulutukseen ja tutkimukseen - pienryhmäopetusta tukea ja valmistavaa opetusta tarvitseville..

Kansanedustajaehdokas 2019 (19.03.2019)
Olen eduskuntavaaleissa ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä Sininen tulevaisuus -puolueen listalla sitoutumattomana. Vaalinumeroni on 207.

Hyvin meni Hyvinkäällä ja Järvenpäässä! (30.03.2019)
Hyvinkään suurmarkkinoilla oli leppoisa tunnelma. Eläkeläisiä oli paljon liikkeellä. Kansaneläkkeiden indeksikorotuksen palauttaminen olisi jo korkea aika tehdä..

Tule moikkaamaan! (29.03.2019)
Tavataan Hyvinkään suurmarkkinoilla lauantaina 30.3. klo 10 - 13, Hyvinkään tori, Torikatu 7 ja Klaukkalan torilla sunnuntaina 31.3. klo 10 - 13, Torikuja 1, Klaukkala..

Ulla Sajaniemi: Vesi (28.04.2018)
Vesi-runoteos kertoo rakkaussuhteista. Rakastumisesta, erosta ja elämän jatkumisesta. Kolhuisasta, vahingoittavasta rakkaussuhteesta ja siitä selviytymisestä...